Från botten till toppen

Denna vecka altså. Huh!

Tack gode Gud för lördag. Anton har jobbat röven av sig, jag har haft en massa ångest som fört med sig dåligt humör och sena kvällar utan sömn. Att ha allt ansvar från morgon till kväll i flera dagar än en tål jag helt enkelt int för tillfället. Dessutom ser ut som att en cirkus exploderat i vårt vardasrum, hur mycket jag än vill så påverkar det mig jättemycket när det är stökigt omkring mig.

På terapin har vi väldigt tunga grejer pågång som också gett mig extra ångest, men igår efter terapisessionen kände jag att det börjar vända, att ångesten släpper mer för varje gång jag upprepar problemen.

Efter terapin hämtade jag Charlie, vi slängde i oss lunch och for ut för att sova tuppluren.

Jag började med att plantera om min försådd & lägga upp amplar i farstun, bjöd över Lina på fika i solen och fortsatte sen att fördriva tiden med att börja kratta gården. Som jag krattade! Var bombsäker på att Charlie sku vakna direkt så jag öste på tempot och nötte fram fyra blåsor på händerna. Han sov vidare, två timmar och sju fulla skottsärror senare hämtade jag stickningen och satt en halvtimme till i solen före jag hörde Charlie jollra i vagnen. Vi satt oss ner i trädgårdsgungan och ammade till det idylliska ljudet av heinolagatan. Barn som skrattar, doften av grannarnas grill & fler grannar som röjer undan för sommaren. Ah livet ändå!

Snart ska jag hoppa i bilen för att hämta upp Ida och köra vidare till Nykarleby för en förmiddag med stickning på schemat.

Tack gode Gud för lördag.

[gallery size="full" ids="9858,9856,9857"]

Gillar

Kommentarer

SH
SH,
Jag ser upp till din ärlighet att våga skriva ut om att ha ångest men ändå kunna se nåt bra i vardagen. Ber för er!
Cindy Ekman Björkskog
Cindy Ekman Björkskog,
Tack! ❤️ Dina ord betyder oerhört mycket!
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229