Glad Vapp & gröna gåvor

Hej på er & glad valborg!

Idag har vi spenderat hela halv dagen i Jakostad hos mina systrar, vi har firat valbord runt flera kaffebord än ett med allt från jordgubbar till glasstrutar och en del kaffekoppar för min del.

En riktigt fin dag har vi haft, vi är inga hårda valborgsfirare, så att nynna lite på Vintern rasat var riktigt tillräckligt.

Imorgon tror jag att vi packar piknik-korgen och cyklar till stan för veteranbilskörning, ifall det inte regnar.

Hos min syster Cecilias fick jag en fryspåse full med ekollon som min systerdotter samlat åt mig, how cute! Flera av dem hade redan slagit rot tillochmed, av Carro frågade jag snällt ifall jag fick plocka några sticklingar ur en av hennes växt, och det fick jag! När vi satt och pratade om björksav och björksocker satte hon ner en flaska fryst björksav framför mig, så jag sa “det är en bra dag för en kniido kvinna” haha! Tack tack tack kära systrar!

33

Leave a Reply

Your email address will not be published.