Granen står så grön och grann i stugan

Hej på er!


Hoppas ni har en superfin fredag. Vi har plöjt igenom en maffig to-do-list idag som jag uppdaterat i mina instagramhändelser under tiden. De tyngsta punkterna är nu avklarade, juldukarna ligger fint på borden och listan har bara några roliga punkter kvar före vi förklarar oss redo för julhelgen. Iår har jag egentligen inte haft några måsten alls, däremot har jag haft en del grejer jag gärna vill göra för att det höjer vår julstämning ytterligare, vilket sen leder till att jag orkar dona ännu mer. Tankesättet har gjort mig väldigt gott, speciellt med tanke på att jag för tillfället är hormon-stinn och gråter av det mesta...


I början av veckan redan tog vi in granen. Hemma hos mammas och pappas tog vi in den dagarna strax före jul, hade tänkt att vi skulle ta in den idag, fredag, efter fredagsstädningen ni vet, belöningen efter att ha städat. Oj vad mycket städsnack på bloggen nu, och då har jag inte ens nämnt att jag har sjuka baklår efter att jag satt hukande med skrubbsvampen över badrumsgolvet igår.

Men iår kom den in tidigare, hittills barrar den väldigt lite, att barra inget är väl en omöjlighet med små nyfikna människor i huset. Några julklappar har vi fått in under granen, och många har vi kvar att slå in, jag har bokat datenight med paketinslagning och ostbricka ikväll så då ska det nog ta sig med dem också.

Så såg det ut när vi klädde granen.

  • Jul

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229