Grönt, skönt ylle - loppisfynd

Hej på er!

För vår del blev det en helg i Jakobstad vid stans bästa B&B - mammas & pappas.

Charlie och jag satte oss i bilen på fredagsförmiddagen med disco-kläder i ryggsäcken för att inse när vi väl var framme i jeppis att discot var först nästa dag. Vi ändrade då planerna till loppisrunda med mamma och pizzakväll. Carro frågade ifall Charlie ville komma dit sålänge vi for på loppisrunda, så det blev en riktigt lugn och effektiv runda!

Pizzan blev lika god som vanligt och sent på kvällen fick Anton skjuts till Jeppis han också, med sig fick han lite mer packning. På lördagen var det dags för disco för fem av kusinerna som verkligen var en hit, hoppas vi har möjlighet att besöka det också kommande gånger det ordnas.

Efter discot bestämde vi oss för att stanna en natt till hos mammas, söndagen blev till ett enda långt kusinmys före vi körde hemåt igen.

Loppisfynden då! Det blev lite smågrejer utöver det som alltid också smyger sig med med inte lyckats hamna på bild, några barnböcker, ett par stickasockor & plastbunkar.

Det roliga med att vara på loppis med mamma är att hon har en del grejer på vinden hemma, så ifall jag nämner att vi borde hålla utkik efter t.ex kökshanddukar, så har hon en hel påse som knappt varit i användning sen hon fått dem av min mommo eller fammo, så hemma hos dem fick jag ytterligare en hög vita och gråa linnehanddukar. Så var fallet i fredags med kökshanddukarna, en kopparkanna och dessutom nämnde jag att jag behöver titta efter en dunjacka i passlig storlek åt mig, så då erbjöd hon sin boomerang-dunjacka åt mig som hon köpte efter lite påtryckning av mig på förra årets juthbackamarknad. Jee!
Tack mamma! ♥

Från åldringvännerna köpte jag saxen, blåvita senapsburken, en kökshandduk med brodyr. Ullfilten köpte vi från loppiset vid TT-hallen.

Great success!

Gillar

Kommentarer

Bella
Bella,
Varifrån är de ljuvliga gröna kuddarna?
Cindy Ekman Björkskog
Cindy Ekman Björkskog,
Den med mönster är från Jysk och den helfärgade från Lagerhaus, båda mer än ett år gamla
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229