Grönt var det här

I veckan har jag förberett mig på kylan med stickorna. Ett par välbehövda vantar fick det bli till mig själv, det är nånting speciellt att få använda nånting man stickat själv!

Vi var just ut på den första snö-promenaden just, igår var nämnligen mamma & pappa här och skötte Charlie så länge jag var borta och sen spenderade vi hål a dagen med att lägga upp hyllor, krokar, gardinstänger & dörrknoppar. På min instastories finns en massa skoj! Så mamma skötte promenaderna igår. Nu sitter jag i soffan med en gosig hund ihopkurad på mina ben och Charlie sover gott ute i vagnen.

Vantarna är stickade enligt Novitas mönster som du hittar här. Sockorna är en egen design med 48maskor(utgått ifrån fiskbenssockorna) på 3,5mm pinnar. Båda i garnet 7bröder.

5

4 Comments Grönt var det här

 1. saara

  Vad du e duktig att sticka! Jättehärliga saker, jag vill också kunna sticka annat än helt basic yllesockor (som blir lite sisådär ibland de också). Man blir så glad och inspirerad av dina fina bilder!

  Reply
  1. Cindy Ekman Björkskog

   Tusen tusen tack, vad roligt att jag kan inspirera dig! Basic yllesockor är en superbörjan! Om du vill finslipa så rekommenderar jag youtube-videos varmt, finns många på svenska också. Ha de bra! :)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.