Gulvitt och den årliga förkylningen

Hej på er!

Maj betyder för min del att min årliga förkylning återvänder. Man kunde tro att det är pollenallergi, men icke. Däremot är jag dammallergiker, men det krävs vääldigt mycket fint damm för att jag ska reagera starkt, tror att det har med allt gatudamm att göra dessa återkommande förkylningar. Kruxet med det hela är att jag har förkylningsastma, så när det väl bryter ut blir jag ganska snabbt väldigt mycket sjukare, har de senaste året fått inflammationer i muskler osv direkt mitt immunförsvar fått kämpa lite. Iår ska det bli spännande att se hur min kostomställning påverkar allt detta, hittills känns bihålorna okej(i vanliga fall skulle jag haft minst tre inflammationer redan i vår) lite värk i ryggmusklerna och lungorna men knappast nånting inflammerat, väldigt spännande - eller så inte. Jag har iallafall gått runt med riktigt sjuka luftvägar och väntat på att det ska förvärras rejält men det har det inte gjort ännu - tack till mig själv som skippat allt socker och mjöl, så lite så, Cindy.

När jag utav ren envishet städade katastrofen also called övervåningen här för nån dag sen passade jag på att klippa till ett hårband sålänge Charlie satt och pillade med min knappask, han älskar mitt syrum, men vet att han inte får vara där själv, så då brukar jag passa på att klippa ut lite smågrejer att sy senare. Ett gulvitt hårband blev det, dehär gången lite större än de måtten som är angivna i beskrivningen jag gjorde. Mycket gulligt!

Påtal om gulligt gav Anton Game of Thrones en ny chans förra veckan. Vi såg två avsnitt när vi var i Kreta för några år sen,men fastnade aldrig. Well, Anton är nu inne på säsong fem... På en vecka. Jag är några avsnitt inne i första säsongen och kan tänka mig kolla några till, inte helt inne i det ännu men så småningom.

Kollar ni Game of Thrones?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229