Häggblom och en sommardag

Den 26:e maj förra året var jag i full gång med bröllopsförberedning, då var det inte alls länge kvar. Häggen stod i full blom och jag hade plockat in några kvistar på kaffebordet.

Idag tog jag en liten runda runt gården för att kolla lite vad som händer i trädgården. Syrenerna började för nån vecka sen, så knappast hinner dom börja blomma tills vår bröllopsdag, häggen är lite pågång – klippte av några kvistar att ta in faktist.

Trots att de flesta växter som borde se ut som soommar vid dethär laget är bruna och grå känns idag som en fullständig sommardag. Satt i solen tre timmar sålänge Charlie sov i skuggan, brände mig trots solskydd t.om. – då snackar vi minsann sommar!

Anton drog iväg för att fixa frisyren här för nån timme sen, i helgen infaller sommarens första bröllop, (så taggad! ) och Anton klippte håret senast före han hamnade på sjukledigt – kalufsen hans är rätt vildvuxen med andra ord. Hursomhelst så skickade jag inköpslista på saker att slänga på grillen, så här blir det grillat idag! Ah sommar, städandet av hushåll får vänta tills sämre väder.

5

2 Comments Häggblom och en sommardag

  1. Anonymous

    Du som har koll på loppisar, vet du vilka loppisar i Kokkola/Jeppis området som säljer bäst begagnade kläder? :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.