Hakan i golvet och en romper

Ojoj hörni. Jag var helt fast inställd på att det i år inte blir nån nominering för min del, eftersom alla tycks ha röstat på mig i Kreativa kategorin - och jag hänvisat till foto kategorin. Men så har ni röstat fram mig som en av de nominerade i den kreativa kategorin - helt underbart! Tusen tusen tack! Ska nog hitta på någon riktigt rolig tävling åt er inom snar framtid ;)

Om ni vill rösta på min blogg gör ni det enkelt via denhär länken. → http://www.finlandssvenskabloggare.com/galan-2016/rosta/

Idag har jag jobbat lite, flängt runt på stan i hopp om att hitta spolar till min symaskin - hela min sytillbehörslåda är försvunnen... Allt från skolan osv, borta. Fäll en tår i sympati, tack. Dit hade jag då tydligen lagt spolen till symaskinen, smart som jag är....

Nu har jag nya spolar, nya nålar & underbara tyger. Så snabbt jag klickat på publicera ska här göras mönster i massor! För en minut sedan sydde jag fast knapparna i rompern som jag stickat de senaste dagarna. Den e pikuliten och jag ser framför mig en nyfödd-fotografering med denna på! Ah, so cute!

Jag utgick från detta mönster till byxan, maglappen och hägslen är eget påfund - fick virka i sidorna lite så den skulle bli stabilare. Bättre brödlös än rådlös, som mamma brukar säga.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229