HÄRLIGA VECKA 30- besök på BB & gravidfototgrafering

...det har gått snabbt nu igen, haha.


Denhär veckan har vi hunnit med en del gravidrelaterat, ett varv till BB, ett rådgivningsbesök, en gravidfotografering och nya krämpor att plussa till på listan.


Denhär lilla vildingen är helt galen i magen. H*n sparkar och voltar nånting otroligt verkligen, det börjar kännas att h*n fått ordentligt med kraft i sina små nypor nu. Med Charlie hade jag moderkakan i framvägg så det har ju säkert att göra med att jag tycker rörelserna börjat bli lite obehagliga nu redan. Sparkarna neråt minns jag inte heller att han skulle sportat med riktigt lika mycket, men man glömmer ju.


Vi var in till BB i söndags eftersom jag misstänkte att jag började få urinvägsinfektion igen. Men Charlie blev jag inlagd med antibiotika i dropp och hela köret eftersom jag fick njurinflammation, så lite extra uppmärksamma är vi, både jag själv och från rådgivningens sida. Men alla prover var okej som tur.

Nånting annat ytterst konstigt som jag haft nu i nån dag bara är att ryggen är supersjuk och känns som att jag behöver strecha den hela tiden, men när jag stretchar den känns det som att skulderbladen skulle hoppa ur led. Hela ryggen känns som den skulle hoppa ur led när jag knäcker och stretchar, men så är den så sjuk så jag gärna vill stretcha? Nån annan som fått obehagligt elastiska leder?

Jag ska vara helt ärlig och säga att min inställning fram till förra veckan har varit riktigt pissig. Det känns som att jag bara har klagat hela tiden, inte kanske lika mycket högljutt men i mina tankar, där har det klagats minsann. Så jag bestämde mig för en inställningsförändring här i början på förra veckan, och oj vad gott den gjorde. Det känns faktist som att jag är väldigt mycket i bättre skick fast det inte är så alls egentligen. Det var så mycket tuffare psykiskt före min inställningsförändring så att jag faktist inte visste vart jag skulle ta vägen ens, men jag tror det har lite med att göra att jag nu vant mig vid att läget är såhär och att jag är begränsad fram tills läget ändrar.


Gravidfotograferingen har jag fått som bloggåva av Chanette Härus photography.

I tisdags mötte jag upp Chanette hos mina föräldrar för att prova de fina klänningarna hon lånar ut åt sina kunder inför gravidfotograferingar. Efter varsin kopp te drog vi ut i solnedgången för att fota gravidbilder. Det var lite kyligt men med merinoull och ett extra lager på benen och stickade sockor i skorna gick det betydligt bättre trots att termometern ändå visade runt minus fem.

Bilderna blev så fina, verkligen värdefullt att ha som minne från denhär tiden. Till skillnad från min graviditet med Charlie har jag knappt några bilder alls, men nu har vi minsann vackra bilder att spara.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229