Hemma hos oss - favoriter från Aveo

Inlägget är ett annonssamarbete med Aveo.

BLACK FRIDAY!

Det är dags, äntligen får man klicka hem det man spanat efter halva året, 23-26.11 är tiden som gäller. Tänkte tipsa er om mina favoriter här hemma som nu är nedsatta med hela -25%, såsom resten av sortimentet*, dessutom bjussar Aveo på en gåva åt alla som lägger en beställning under deras Black Weekend.

*Rean gäller inte Mrs Mighetto, akustik eller kakel.

Vi älskar verkligen våra väggar med Kalklitir, som ju finns att beställa från Aveo.

För att inte snacka om vår tapet i hallen, Falsterbo Herba från Boråstapeter. Så mycket beröm denna tapet fått ta emot hos oss, nästan gälet. Alla tapeter på Aveo är också nedsatta med -25%!

[gallery columns="2" size="full" ids="9983,9840"]

Vår lampett från Ferm Living har blivit en riktig stor-favorit, vi har på ljuset i den nästan varje kväll nu under de mörka månaderna. Charlie slipper inte åt och så känns den väldigt brandsäker med glaset mot väggen och resten i järn, vi gillar den väldigt mycket helt enkelt!

Har en hel del riktigt fina och praktiska grejer från Aveo, såsom Österbottenbrickan, Tellkiddos briljanta pappersförvaring and so on, men dessa ovanför är våra absoluta favoriter!

Ifall du vet med dig att en uppiffning av hall, sovrum, vardagsrum osv är på kommande rekommenderar jag verkligen att passa på att köpa dom dyrare grejerna som tapeter(det finns hela 434 olika att välja mellan) eller kalklitirmål nu, när dom är rejält nedsatta man kan verkligen spara en rejäl hacka när fler än en t.ex tapetrullar behövs!

Somsagt, -25% fredag till måndag, Aveo.fi/shop.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229