Höstlövssamlarna

Inlägget är i samarbete med Jollyroom.fi

Häromdagen efter att vi ätit lunch slängde vi på oss höstkläderna och drog ut i friska luften i vanlig ordning. Denna dagen olik andra eftersom vi hade korgen med i hopp om att hitta lite vackra höstlöv att pyssla vidare med hemma.

Charlie är fullt utrustad med höstkläder från Nordbjörn. Den gröna puffer-jackan är i den modellen jag verkligen saknade förra året, lite längre över baken så att man bra kan ha den när kölden kommer utan ytterbyxor till butiken t.ex. Den har ett mysigt teddyfoder i luvan och är rejält tjock för minusgrader med ett lager stickat under.

Cargo-byxorna från Luca & Lola
är helt enkelt för gulliga, lilla coolingen!

Här hittar du jackan och här hittar du byxorna!

Skorna kommer också från Nordbjörn och känns riktigt stabila över ankeln, dom är "Triple-tex" vilket betyder att dom är vatten- & vindsäkra på samma gång som dom andas väldigt bra.

Förra årets vinterskor och overall från Nordbjörn kan jag inget annat än skryta på, dom är verkligen rejäla och håller emot fukt och kyla väldigt bra trots sitt låga pris!

Dessutom är vi mer än redo för regnväder. Detta urgulliga gula kit från Nordbjörn kommer bli välanvänt i höst har jag på känn.


Vi är förstås helst ute när regnet håller sig borta, men regnet är heller inget som stoppar oss helt från att gå ut. Kan tycka det är ganska skönt att vara ute i regnet, det blir lite som automatiskt underhållning för Charlie. Väldigt glad att vi investerade några slantar i varsin regnjacka åt mig och Anton i våras! Gummistölvar saknar jag ännu, sen är jag nästan lika kittad som Charlie.

Stundvis glada gick vi hem genom skogen med en korg full av löv, min lilla gosse och jag.

Gillar

Kommentarer

Patricia Sundqvist
Patricia Sundqvist,
Va har han för storlek? Fundera på en sån jacka till min 3 1/2 åring men di had bara strl 110 kvar... Så fundera om di e "normal storlek"? 😊
Cindy Ekman Björkskog
Cindy Ekman Björkskog,
Han har 96/98 i vanliga kläder för det mesta så strlk 100 passade riktigt bra åt Charlie, inga korta ärmar eller allt för långa! Tycker dom motsvarar storleken riktigt bra. Såg du att dom fanns i fler färger också?
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229