I don't know about you, but I'm feelin' 22

Det är något visst med födelsedagar. Man har liksom ett varmt minne från dem, på min födelsedag faller alltid löven i vinden, ljus kan oftast vara tända nästan hela dagen och huset är alltid städat. Tror det är en av de traditioner jag tagit efter från mamma starkast, när det finns en orsak att fira - då är hemmet alltid städat, lika som mamma tycker ingen av oss om att städa. Mamma löste det genom att hela tiden plocka och torka upp efter oss, så hon sällan behövde storstäda. Jag löser det genom att städa ordentligt då jag väl städar. Kan tillägga att jag är en riktig bitch när jag städar. Anton kan intyga.

Anyways, eftersom att jag hatar att städa så såg jag till att stoorstäda igår istället, så får jag njuta av ett städat hem, som trots allt är det bästa jag vet, på min födelsedag. Anton brukar såklart hjälpa(fast han är så dålig på att dammsuga så jag orkar sällan se på, så jag tar snabbt över och han får städa nått annat istället hehe), men jag sa åt honom igår att jag städar nu sålänge jag orkar så får han städa när jag är höggravid och inte kan, t.ex när vi kommer från BB ska här vara spot-less. Ibland får man faktist vara lite krävande.

Varsågod för denna mycket intressanta text om mina känslor kring städande.

En annan tradition vi håller hårt fast vid är att på födelsedagsmorgonen ska bordet vara dukat med god frukost och denna ska avnjutas tillsammans i lugn och ro - detta har blivit nått jag ser mest framemot när nån av oss fyller, tur att vi blir flera nu så får vi en extra gång i året att fira. ;) Tar väll några år tills bebisen uppskattar detta men jag kommer hålla hårt fast vid traditionen!

Efter frulle gäller presentöppning hos oss, i förra månaden beställde jag en lampa och lite annat smått från IKEA med Antons kort ;) så lampan har legat här i sitt paket och väntat snällt, och nu fick jag äntligen montera! Såå snygg- äntligen kan jag virka i soffan om kvällarna utan att ögonen börjar brinna! Sen fick jag också en ny köksvåg, vår gamla visade fel så den var inte mycket att ha om vi säger så... och lotter med vinst på, så jag och Fia ska dra till Citymarket och shoppa inredningstidningar för vinsten, jihuu!

Lampan är från serien Ranarp, skulle inte tacka nej till en bordlampa till mitt nya skrivbord heller...

Haha, observera Fias hemgjorda underbyxor. Tänk vad man kan få till utav gamla underbyxor och några gummiband. Hon löper - vi plågar henne inte utan orsak ;)

Ikväll kommer la familia hit och äter tårta. Tog i år hjälp av Antons brors tjej som är konditor och professionell tårtbagare med recept på bottnet, var lite skeptisk till de få ingredienserna - med OJ va bra det blev! Ska dela med mig av receptet när jag dekorerat tårtan, ja lovar!

Spana in hennes verk här, SÅ fina! Och ja, hon tar emot beställningar ;)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229