Ikea – cravings

Sen Camilla postade ett inlägg om nyheter och gamla godingar från IKEA har jag haft såna brutala cravings. Som ni kanske märkt är det bästa jag vet att fynda bra grejjer till bra pris, detta är typ det enda jag snackar om nuförtiden, hur mycket jag sparat på att köpa begagnat åt bebis eller hur billigt det är att handla på Lidl. Hahah förlåt alla nära & kära… Anyways, IKEA. I helgen kommer vi ta ett varv i varuhuset – och vi har en lång inköpslista med oss.

Slängde ihop ett collage med saker vi kommer köpa, som vi behöver & som jag suktar efter.

ikea-collage-cindyekman
1. Uppblåsbara skötbordsunderlägg, en till vinden som kommer ligga på arbetsbänken i badrummet & en till nedrevåningens skötbord.
2. Serveringsvagn för mitt smink som snabbt som attans ska bort från tvättmaskinen var det nu är utspritt, orkar inte se på eländet längre…
3. Tyger tyger tyger i massor… Vitt linnetyg till gardiner i kök och matsal.
4. Rosa tallrikar, aah!
5. Denna bänk skulle passa perfekt till farstun.
6. Korgar till garn-förrådet, yes please.
7. Denna skulle vara underbar till barnkammaren, men jag tror tyvärr int att den är lika bekväm som snygg…
8. Glasvaser till små granar kommer jag hålla ögonen öppna för.
9. Bebis-sängkläder i massor. Lakanen kommer jag sy om så dom passar bättre till de runda madrasserna, både leandervaggan och stokken.
10. Mer tyg
11. ..och lite gulliga leksaker som tål nittio graders tvätt.

0

4 Comments Ikea – cravings

  1. Carro

    Wtf 90 graders tvätt? Dedär lamme har ju en speldosa och batterier i sig, den kan väl int tåla de? Lissi och Gry har varsin såndär, men int har jag våga tvätt dom! Men kanske de går då om de står de? Har int kolla upp, tog förgivet att det bara är handtvätt :D

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.