Jakobcenter VIP-invigning

Inlägget i samarbete med Mäenpää rakennus. Igår var dagen äntligen kommen - invigningen av nya Jakobcenter i Jakobstad. Vi var inbjudna ett gäng bloggare & en hel del andra gäster till den lyckade invigningen igårkväll.

Bloggarnas mingelbord skilde sig som vanligt ut ur mängden med sin kameror utradade ;)
Efter tal, bandklippning och härlig live musik var det dags för shopping, mingel & kaffe.
Roberts coffee bjöd på kaffe, te & glass i sina snygga(!!) utrymmen beläget längst mot torget. Längtar tills nästa besök hit, att få sitta med en latte i handen och nån god chokladkaka runt munnen, nami!
Caféet har två våningar = rejält med mysiga sittplatser, vilket verkligen behövs.
Gry fick ingen kaffe, bara mjölk.
Inne på H&M hittade jag jättemycket fint & välbehövligt. Ammningsbh'n, preggokläder, en tröja till Anton, smink & ett par byxor till lillkillen.
Efter en genomgång av butikerna satte vi oss ner med glass, kaffe & te med Jannike, Carro, Ida & Maria, som vanligt när vi träffas fler bloggare blir det att vi samlas i ett hörn och betar av samtalsämne efter samtalsämne, eftersom vi alla är offentliga personer har vi så lätt att förstå varann, på ett sätt icke-offentliga personer kanske inte förstår. Samtalsämnen tar aldrig slut.
Tusen tack för en superkul kväll! Passa på att klicka in er på Idas vlogg från VIP-kvällen.

Marias bild. ↑

Jakobcenter öppnar för allmänheten idag, torsdag, klockan 11, tro mig - det är inget ni vill missa! H&M delar ut presentkort på ett värde av 20-200€, Cubus bjussar på -40% rabatt & Seppälä -30%!

Iväg och shoppa med er!

Gillar

Kommentarer

Ida-Marie Jungell
Ida-Marie Jungell,
oh vad fina bilder du fått av kvällen, o de va roligt att få sitta ner en stund! Borde ordna o delta på flera event så man får göra sånthär oftare 😃
ziio.se
Cindy Ekman
Cindy Ekman,
Tack! Jag håller verkligen med! 😃
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229