Jeppis

Hej!

Idag har jag hunnit med mycket! Började dagen med några tvättlass inför resan, eftersom vi inte hinner hem och tvätta före vi drar vidare till Mantorp ska alla kläder vi äger och har med. Sen for vi på lunch till stan och köpa lite nödvändigheter. Anton for till hallen och jag körde iväg till Jeppis. Hängde en stund vid Blossom med Camilla och snacka skit, sen mötte jag upp mor min en sprängfärdig syster läs höggravid och några dagar över BF, så for vi till Fredrika på kaffe. Så for jag ett varv till Johannas arbete och hälsa på henne, kom på att Jannike var i jobb så jag traska iväg till Wautsi för att stilla köpsuget, ett par byxor rikare blev jag, Jannikes arbetsdag var över och jag joinade henne på en loppisrunda, blev en Muminmugg rikare, dessutom en som slutat säljas i affärerna(och så var den fin). Vinkade av Jannike och körde hemmåt, slog en signal åt Jennan som bjöd mej till deras på köttsoppa, efter mat och funderingar med hennes mor och systrar ringde vi min mamma som lag på kaffe och så vi drog hela sällskapet till granngården och drack kaffe sålänge jag flätade hela grannskapets hår i söta inbakade flätor.

Efter att vi samlat ihop lite kläder och skor till Skutnäs loppisrace (inkommande lördag, be there!) som Jenny snällt erbjöd sej att sälja åt mig eftersom vi inte är i finland då, drog vi till stan för att kolla in måndags-torget(?), som är ett slags loppis som ordnas varje måndags kväll under sommarsäsongen i Jeppis. Vacka ringar gjorda av silverskedar och växter i massor fann vi, inget följde dock hem. En vårrulle påvar rikare hämtade vi upp Johanna och körde ut till Fäboda, var vi som vanligt drack supergott kaffe, mös i TineK-sofforna, hängde vid standen och kände på det svinkalla havsvattnet.

Efter en välbehövlig energipåfyllning vid Jeppis körde jag hem till Kokkola med ett stopp vid garaget, var driftingbilen höll på att färdigställas, mer om bilen och kommande tävlingar och annan rolig info hittar ni här!

Nya tag imorgon, sista dagen i finland på två veckor, så otroligt skönt att få koppla bort allt och koppla in sol, god mat och sena, varma kvällar i mitt älskade Grekland. Ett tack till dig som orkat läsa detta väldigt onödiga inlägg, haha men såna behövs ibland, over and out!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229