Kalasfredag

Hej på er!

Klockan har hunnit bli elva på kvällen före jag ens hunnit ägna en tanke åt lilla bloggen, men nu så.

Vi ägnade vår förmiddag åt att färdigställa presenter och måla kort, efter lunchen slängde vi in väskorna i bilen och körde iväg till Jakobstad för att fira min mammas födelsedag och äntligen få träffa lilla Björn.


Mamma fick en ordentlig grytlapp/kastrullunderlägg som jag stickade igårkväll och tovade i maskin sålänge vi sov. Jag fick riktig feeling och körde lite mer detaljerade kort till skillnad från dom jag brukar måla som är väldigt enkla och snabba.

Lilla Björn fick varma blöjbyxor, tågsockor och ett litet virkat vagnhänge. Alla gåvor har jag gjort själv.

Då vi kom till Jeppis började vi med ett besök till Lunds glasservice, jag har två färger i min akvarellpalett som jag använt upp.
Varje gång jag tar fram min palett är jag lika glad att jag investerade mina små slantar(som var väldigt stora när jag inte jobbade och studerade) i en akvarellpalett av hög kvalité. Nu är första gången jag behövt köpa nya färgpluppar till paletten efter ca 10år. Mycket glädje har jag haft, och fortfarande har av den. Så vad lär vi oss, satsa på färger av hög kvalite och skippa dom från flying tiger, haha.

Efter vår lilla shoppingrunda for vi vidare till mammas och hjälpte henne baka och ställa för kalas. Banen hann leka länge med varann och jag hann sitta ner och prata en stund med mina mostrar före jag traskade över till min systers som bjöd in till Mary Kay party, där satt vi och vårdade vår hud resten av kvällen. Lagom till läggdags kom vi tillbaka till mamma och pappas och körde igång Charlies läggningsrutin.

Det var den fredagen! Imorgon har vi bestämt med systerdotter Tilde att vi ska måla med vattenfärger, Charlie ville också att vi ska bada i mommos badkar, så det får bli våra planer.

Nu ska jag krypa ner under täcket och krama om min lilla Charlie, imorgon kväll får jag krypa ner brevid Anton igen, svårt att säga vilket alternativ som är mysigare. Med Anton får jag åtminstonde sova utan risk för fötter i ansiktet, haha.

Vi hörs imorgon, då ska jag visa vad jag sydde för roligt häromkvällen!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229