Kortisonstinna hundar & Kekkonen-pussar

Idag tog vi en tur till stan efter att ha ätit pulled-pork-taco vid Ahola som har öppet hus idag! Vi passade på att ta veckans magbild och lite outfit foton som kanske int blev så superbra(sori Jenny :* ) men magen e ju gullig iallafall!

Jag har iallafall på mig -fast det mesta inte syns- en bomber från Gina(slutsåld) en ylletröja från Gina(förra årets) kjol från Gina, strumpisar från Gina & vit/guldiga/svart Adidas superstarz

Johanna ♥
Vi tog en tur via YkkösKirppis, jag fyndade mycket men inte nånting som va riktigt sådär JESS... Kan visa imorgon vad som kom med hem!
Sen pussade vi Kekkonen som hänger från Jennys backspegel, och beundrade dom rena glasen... Påtal om det skulle jag verkligen behöva tvätta våra fönster här hemma! Vi har ju ca 1,5m hög husgrund ovanför marken så man måste nästan ha nån stege, men jag har iallafall köpt ENJO-fönstervättare här i somras som jag borde prova så det underlättar ju!

Sen busade vi med hundskitarna som sugit i sig en nyöppnad kortison-salva-tub så länge vi var borta :))))) På nätet hittade vi bara att dom blir jätte kissnödiga och törstiga, inget värre än så. Har ni nån annan erfarenhet?

Jennan ♥
Tack för idag tjejerna ♥

Gillar

Kommentarer

Amanda
Amanda,
Hoppas du är nöjd med din ENJO-fönstertvättare sen när du använder den ?
Cindy Ekman
Cindy Ekman,
Lite smått prova jag då den kom hem, och hittills är jag mycket nöjd ???
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229