Lägenhetsvisning

Godeftermiddag vänner!

Idag är jag ledig från jobbet, började min morgon med en kaffekopp, frukost och nått avsnitt av serier jag gillar. 12-tiden började solen lysa in i lägnheten, som jag saknat ljuset! Tänkte att detta är en bra opportunity att fota vår lägenhet eftersom jag fick en fråga förra veckan hur vi bor, så här kommer lite bilder!

Först ut, vardagsrummet. Vårt vardagrum, kök, hall och arbetsvrå och dörr till den inglasade balkongen är i samma rum, vi har en väldigt öppen planlösning.

Lampskärmen/korgen är från IKEA, soffa IKEA's halmstad, mattan är från East Import, bordsbenen är ett loppisfynd med kodinterras plankor på som skall målas vitt i nått skede.

Sen har vi mitt workspace, hyllan är från IKEA, bockarna till skrivbordet från Biltema, likaså plankorna till bordet. Stolen är beställd härifrån.

Och sen, favoritstället mitt, sovrummet. Med stora fönster som släpper in allt ljus som finns att släppas in är detta rummet också det ljusaste i lägenheten. Walk-in-closet'en har sin ingång från sovrummet men där är det såå stökigt så ni får bara en sneakpeak ;)

Sängen är oftast mitt kontor, med en ständigt halvfull kaffekopp på pinnstols-nattduksbordet, egentligen var det bara en tager-vad-vi-haver grej när vi flyttade hit, men jag gillar det såhär, kanske jag spraymålar den silver nån dag? Drömmer om ett duntäcke eller två...

Resten av lägenheten har jag inte lagt så mycket kärlek på, balkongen har jag helt skjutit upp till våren och badrummet är ett helt vanligt badrum med dusch, tvättmaskin och bastu, så inget speciellt att se där heller. Nu är det en snabb sväng till stan och träning som står på schemat! Ha en fin måndag.

Gillar

Kommentarer

Jennifer
Jennifer,
That workplace! Ja dööör, så fint! 😊
jennifer-thors.blogspot.com
Cindy Ekman
Cindy Ekman,
Oj tusen tack 😊)
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229