Lifehack - smörgåslådan, ett hej från förvaringsnörden.

Hej på er!

I torsdags var jag och Charlie via Jysk på vägen hem från playdaten. Vi hade spanat in lite oika förvaringslådor som just nu är på kampanj. Vi var på jakt efter lådor åt mig för att inleda projekt pyssel- och hobbyskåp, vårt linnesskåp i vardagsrummet som just nu är fyllt med "urvuxna" leksaker, ytterplagg och andra omaka grejer som inte hittat nån bättre plats. Egentligen väntar jag på att hämta hem fler IVAR-skåp från IKEA men det lär dröja, så lika bra att hitta andra lösningar sålänge, med hopp om att få in lite garn i skåpet också.


Charlies böcker borde också få en likadan låda insåg vi. Kampanjen håller på till 31.1, efter det går dom från 2,50€ tillbaka till 7,99€. Finns i tre olika färger. Här hittar du korgarna.

En annan korg vi hade på listan över vad vi behöver är en smörgåskorg till kylskåpet. En korg för smör, pålägg så som skinka, gurka & paprika. Det blir så smidigt att lyfta ut hela korgen på bordet och sen plocka i allt och lägga tillbaka när man är färdig. Har tänkt på detta en längre tid, eftersom jag annars bara staplar grejerna på varann för att kunna lyfta ut hela tornet sen, men det är ju inte så stabilt direkt. Haha, nog pratat om min smörgåslåda - men att det är ett smart lifehack måste ni ju hålla med om!

Du hittar korgen i storlek mindre här.

Vi passade på att bunkra upp med stapelbara genomskilninga lådor med lock till kläder Charlie fått ärva av sina kusiner som han inte vuxit i ännu. Dom står nu i pafflådor i olika storlekar så det ska bli riktigt nice att vika ner dem med god översikt och storlekslappar på, ahh! Alla kläder han vuxit ur har jag börjar förvara i likadana lådor, superbra med översikt vad lådorna innehåller bara att nappa lådan med nästa storlek vartefter dom behövs till yngre syskon.

Får nog passsa på att ta ett varv till Jysk efter fler lådor nu när dom är nedsatta...

Ha en fin måndag hälsningar förvaringsnörden
. Om det bara skulle synas i skåpen också.... En vacker dag kanske, haha! Skyller på att vi har århundradets mest opraktiska hus. Några lösningar har jag uttänkt men dom kräver alla en mindre renovering så att, vi får lifehacka oss fram till dess.

Gillar

Kommentarer

Fina Christina
Fina Christina,
Så bra med förvaringslådor! Just nu kör jag på plastpåssystem med urvuxna kläder och de som ska växas i får plats i klädskåpets hyllor. I något skede ska jag nog kanske fixa en bättre förvaring för urvuxna kläder, men tills dess så funkar plastpåsar med storleken påskriven lika bra.
finachristina.fi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229