Lillajulsfirandet

Hej på er!

Vi hade en fantastiskt fin dag igår, lite som en dröm faktist. Jag började dagen med att ringa Ottilia och fråga ifall hon hänger med till Designtori som ordnades här i kokkola igår, kvällen före fick jag veta att jag vunnit pris i en tävling på deras instagram! En riktigt fin vinst dessutom, som jag visade på min instagramstory igår. Vi passade på att printa ut julkort när vi ändå var i farten, ett varv till apoteket och till clas ohlson för att köpa lite julklappar.


Sålänge vi var i stan for Anton och Charlie traskande över till fammon och faffans för lillajul-häng med Charlies kusiner, moster och farbröder. Jag for hem och paketerade in lillajulspaket och fixade julkort att ta med åt våra syskon och föräldrar.


När vi senare satt hos Antons föräldrar ringde gudmor Josefine och frågade ifall vi hänger med ut och åka pulka, just före solen gick ner återvände vi in... *okej nu börjar det bli lite för klyshigt* .. till svärfars julskinka som just kommit ur ugnen.


När klockan var runt 17 rullade vi in på min systers uppfart i Jeppis och inledde lillajulsfirandet med min familj. Risgrynsgröt, limpa, jultårtor, choklad och lillajulgubben. Anton sa när vi var påväg hem, "tänk om julafton sku vara lika lugn och stressfri som det var ikväll" en så lugn och mysig kväll vi fick!

Barnen lekte med sina små gåvor, vi såg på en liten trailer av SVTs julkalender och Pippis jul. Ah det var så mysigt!

Hoppas ni haft en fin helg!

  • Jul

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229