Liten preview

Godkväll...

Här har vi inte bloggat på hela dagen. Klockan visar 16:32, och jag är inne på femte timmen med konstanta sura uppstötningar from hell. Nå, man får väl skylla sig själv när man springer på i IKEA & loppisar fast man inte borde. The foglossning waz real kan jag ju tillägga.

Inspirationen är dock densamma. Det är nånting med IKEA-resor, dom kickar igång min hjärna nåt otroligt. Köpte världens bästa sy-kit-tillbehör från varuhuset, och dammade av symaskinen för första gången på flera år, så denna vecka ska ni få se både ett och ett annat.

Inte nog med det så har jag pyttelite kvar på stick-projektet jag började med igår. Varifrån har denna snabbhet kommit riktit? Så den ska ni också få se när den blivit klar!

Tänkte visa två av de bästa inköpen från resan såhär snabbt, mer än så blir det inte idag. Måste vila magen, ikväll är det syjuntta - och dit ska jag. Om jag så får sitta med en hink brevid mig.

Drömjackan hittade jag på loppiset - fjällräven, dun, går runt min gravida mage - drömmen alltså.
Vid Lagerhaus hittade vi årets julstjärnor! Tre stycken - två på nedrevåningen en på övre.
Vid Ikea köpte vi en hela kasse full med sängkläder till lillen, paketeringspapper Och myycket mer. Också råskog-vagnen i svart & sminksortering fick följa med hem.

Vid loppiset hittade jag den vackraste rottingfåtölj jag sett - den ska ni få se när jag sytt ny kudde till den!

Gillar

Kommentarer

Josefine N
Josefine N,
Så fin stjärna! Ska de vara en lampa i de?
Cindy Ekman
Cindy Ekman,
Joo, såndär fina glödlampor! 😊
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229