Lodjur, björnar & korsstygn

Inlägget är ett samarbete med Studio Jenny Aarrekangas.

Ni vet när man drar i gång ett projekt, och är lite osäker på hur resultatet riktigt kommer bli, kommer detta ens bli användbart? Den känslan får jag ganska ofta när jag drar igång främmande projekt, sen när resultatet faktist blir ganska långt ifrån det man tänkt sig brukar min inspiration ta en rejäl dipp. Känner du igen dig?

Vi står mitt i början av hösten och åtminstonde min lista över allt jag vill sticka och skapa fylls på varje vecka, därför är jag så glad över detta fina samarbete med Jenny Aarrekangas och hennes DIY-kit som verkligen kickar igång inspirationen.

Med utförliga instruktioner och hjälpmedel kan verkligen vem som helst fixa ihop de fantastiskt fina DIY-kiten(klicka), och förvänta sig att det blir nästan precis lika fint som bilderna utlovar!

Lädret Jenny använder till sina produkter är växtgarvat, som är en betydligt miljövänligare garvningsmetod. Lädret underhålls genom att rengöra och återfetta vid behov, detta betyder att läderprodukter kan gå många led i arv sålänge det sköts på rätt sätt, det gillar vi!

Det jag tycker är så häftigt med DIY-kiten är att Jenny, som designar och tillverkar produkterna, har träffat tre av djuren som blivit motiv på hennes bakgård, på Studio Jenny Aarrekangas instagram får ni reda på nya produkter och en hel massa andra fun facts bakom produktutvecklingen och annat som rör företaget. Jenny syr också upp specialbeställda klänningar och gör custommade smycken. Mer info finns på hennes instagram och jennyaarrekangas.com.

Inte mycket i vardagen som slår känslan att sitta ner med en tekopp och sätta klorna i ett nytt projekt!

Ni vet ju hur mycket jag tycker om att samarbeta med finländska, drivna, kvinnliga företagare. Idag har ja dessutom lyckan att erbjuda en rabattkod till Jenny Aarrekangas webshop, där det finns färdiga börsar, DIY-kit, smycken.. Ja, en webshop du absolut behöver ta en titt genom.

Rabattkoden CINDY20 ger dig hela 20% rabatt på alla DIY-kit och läderfodral(gäller ej smycken) hos Jenny Aarrekangas, åt dig själv, mamma eller syster till present eller varför inte gå ut i god tid med julklapparna.

Koden är ikraft t.om 31.10.2019.

Frakt inom Finland ingår i priset!
#supportyourlocal

Min färdiga Lynx purse blev så gullig och häftig, jag behöver en bättre förvaring för mina markörer, men iofs skulle den passa perfekt som börs - det den är tänkt till! Psst... Alla DIY-produkter går att köpa färdiga också ifall korsstygnen känns utmanande.

Gillar

Kommentarer

RoseMarie Lans
RoseMarie Lans,
Hejsan! sitter o kollar din blogg som är jättetrevlig! En liten kofta som heter Höstlövströja är så söt!! Vart finns mönstret att få tag på? Hoppas på svar, och ha en underbar höst!
Cindy Ekman Björkskog
Cindy Ekman Björkskog,
Hejsan! Vad roligt att du trivs på min blogg! Här komner länken till raverly var du kan köpa mönstret: https://ravel.me/autumn-leaves-jacket---hstlvjakke Tack detsamma!
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229