Loppisfyndade linnesdukar & läkarbesök

Goodmorning!

Fredag igen då. Veckorna går så snabbt nu så jag vet int vad som är upp och ner. Idag väntar läkarbesök, loppisrunda & stickande på mitt nya projekt för min del.

Läkaren ska avgöra vad mitt vattensamlande beror på. Här i förra veckan hade jag sovit med stödstrumpor på, efter att jag har haft dem på så är fötterna normala i några minuter före vätskan kommer tillbaka, jag såg på mina fötter och satt med hakan nere - ser mina fötter faktist såhär fina ut?! Trodde att det från och med nu ska höra till att mina fötter och anklar ser ut som dom svalt varsin fotboll. Så håll tummarna att läkaren hittar nån orsak som kan förebyggas!

Anyways, i onsdags efter att vi druckit kaffe hos Jannikes fortsatte vi på loppisrunda med hennes mor, som jag också jobbat med i tiderna, och lite smått fyndade jag. En stor vit trasmatta för tre euros, guldramar & en vacker fyrkanting linneduk - perfekt för vårt runda lilla köksbord! Har så många gånger när jag dukat upp saknat en duk till bordet, men nu - äntligen! Två hela euros gick den lös på....

Hoppas ni får en super-fredag så hörs vi efter läkarbesöket!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229