Loppisskörd - Jeppis edition

Hejsan!

Som jag skrev tidigare i veckan så ska jag visa mina loppisfynd åt er, Ni vet ju vid dethär laget att jag älskar att gå på loppis, speciellt när jag haft en längre paus och har lätthittade fynd på listan, det riktigt pirrar i mig då jag scannar hyllorna efter guldkorn.

Från fyra stycken loppisar i Jakobstad, kom jag hem med detta.

Norge-tröjan hittade jag vid Missionsstugan intill Pedersöre kyrka, fyra euros gick den på, äkta ull, helt felfri utan hål. Från samma ställe fann jag också tre ljusstakar och en bok till Charlie.

En stickad bomullströja, pyttesmå skor, babysockor, fyra ljusstakar och en bok fick jag med mig från Missionsmagasinet var jag satt med Hanna i kassan och drack kaffe mellan 14-18 i tisdags, så jag hade lite bättre tid på mig att gå genom loppiset där, missinsmagasinet är verkligen en guldgruva när det kommer till barnkläder, det finns otroligt mycket fräscha - nästan helt nya kläder, också större storlekar.

Från Järnvägsloppisen hittade jag inte mycket, en enda ljusstake, den var efter lite googlande gjort av min kära mor på stämplet "N.P.L" är ljusstaken tillverkad av Nils Petter Lindberg i Sverige, han gjorde bland annat kyrkklockor på 1800-talet, denna är en av 12 stycken som tillverkades av denna modell.

[gallery columns="2" size="full" ids="11186,11185"]

Från Retro i jakobstad hittade jag två stycken vinglas, jag har fyra stycken från förr, också från loppis, från förr. Dom är int exakt likadana men sålänge dom är samma storlek tycker jag det passar riktigt bra att mixa dem!

Det var den loppisrundan!

Gillar

Kommentarer

Christina
Christina,
Fina fynd! Det är så roligt att gå på loppis i Jakobstad. Brukar alltid försöka pricka in något av stans loppisar när jag har vägarna ditåt. Nu blir det säkert en resa norrut i sportlovsveckan för jag känner att jag behöver lite ny inspiration. 😊
finachristina.wordpress.com
Cindy Ekman Björkskog
Cindy Ekman Björkskog,
Vad kul att du också upptäckt pärlorna i jeppis! Jag får nog ta en ny runda snart jag också. 😊
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229