Lucia-sockorna

Hej på er!

Idag har jag fått erkänna mig besegrad. Promenaden igår gav mig en kväll av onda sammandragningar/stickningar/sjuka magmuskler(?) ja, lite av allt helt enkelt. Men oj så skönt att få bara gå i kölden utan några måsten.

Idag är läget under kontroll, men det blir nog inga större ansträngningar som ger tillbaka dom smärtorna jag hade igår. Så frrrustrerande att veta att man riktigt lätt kunde städa hela huset och fixa en tre-rätters-middag på en vanlig dag, och nu - en lite längre promenad och där ligger man som en urdragen trasa resten av dagen... Well, två månader kvar. Tänkte iallafall tillägna januari åt att ligga i soffan o sticka, och inget annat.

Igår när jag hämtade ut ett paket fick jag sånt sug efter att sticka ett par helt vanliga yllesockor. När har jag gjort det sist? Kanske 6 år sen. Tror jag aldrig, före igår, stickat en häl själv heller. Så sock-garn fick det bli och den första är snart färdig. Under julhelgen tänkte jag sticka vita, fina knä-sockor åt mig. En massa grejer ska jag sticka åt mig själv, kommer simma i garn här snart.

Men före det ska lite beställningsgrejer och en babyfilt bli färdig. Gärna skulle stugan få sig en jul-städning, men för att det ska lyckas krävs nog ca en veckas återhämtning efteråt, och kanske en förlossning som lägger igång för tidigt. Haha ojoj, kan nån ge mig lite styrka?

Hoppas ni får en fin Lucia-kväll!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229