Lugnet efter stormen

Godkväll hörni!

Sitter och njuter av lugnet i soffan som bäst. Idag har varit första feberfria dagen för Charlie, efter två febriga dagar. Vi har hängt hemma trots att jag mer än allt i världen skulle vilja packa ihop familjen och dra ut till Vexala.

Påtal om att dra iväg, jag vet inte hur ni tänker men en av de bästa sakerna jag vet är att komma hem till ett städat hem. Oavsett hur långt eller länge vi är borta. Under sommaren blir det ju lite si sådär med det, ifall vi skulle följa den regeln konstant skulle vi inte vara hemifrån så mycket haha, men de gångerna det lyckas är guld värda!

Idag har jag inte bara färgat håret i tre timmar, jag har också dragit igång en storstädning av nedre våningen, tvättat madrasskydd, två maskiner & en massa handtvätt. Tvättlinan är fullsmockad trots att jag kunnat ta ner de torra vartefter jag hängt. Härligt att få lite gjort i värmen fast jag helst av allt skulle vara ute vid havet. Men nu är det ju bra förberett för villavistelse.

I dagarna har jag teststickat för Victoria igen. Denna gång en tröja åt Charlie. Mönstret var väldigt roligt och snabbt som vinden gick det, några timmar utspätt under ett dygn. Så roligt med grova garn!

Tröjan är stickad i Sandnes Mandarin Grande.

Gillar

Kommentarer

Christina
Christina,
Jag brukar nog också försöka städa upp hemmet lite mer ordentligt inför sommaren. Just för att jag vet att det blir en hel del snabba byten hemma och då är det skönt med ett städat hem. I år har städningen hamnat långt ner på prioritetslistan, förståeligt nog.
finachristina.wordpress.com
Cindy Ekman Björkskog
Cindy Ekman Björkskog,
Så skönt att ha det lite städat på sommaren, tyvärr hålls det sig fint max en halv dag med Charlie i farten, men tanken är god! 😃
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229