Magbilden 17+2

Och så var vi i vecka 18! Rätt sjukt hur snabbt tiden faktiskt går.

Ennu mår jag riktigt bra, förutom tröttheten, växtverken & lite sura uppstötningar.

I veckan hade jag tid till läkare för gyn.undersökning(faktsit min första ever, men det gick superbra!) och efteråt också ett snabbt ultraljud vid rådgivningen, tårna syntes jättebra och alla mått var normala och stämde bra mot veckorna!

Om två veckor har vi uppbyggnads(heter det så på svenska?)vi mödrapoliklininken så så får vi förhoppningsvis redan på könet, har ni tagit reda på könet? Om inte - varför?

Detta är pågång i kroppen: -Måste använda stödstrumpor oftare pga. svällda fötter -Känner mig som en liten flodhäst, jag har ovanligt svank rygg så jag ser ju lika bred ut som en lada... -Kan inte böja mig framåt som vanligt, känns som att jag skulle ha en fotboll i famnen som trycker in i magen -Försöker känna av sparkar utan vidare lycka, fast hon varit superaktiv på alla ultraljud -Skulle dricka 2l mjölk om dagen om jag sku få, tur att jag alltid bara dricker fettfri iallafall! Äter ingen ost så mest bara mjölk blir det. -Mycket känslor helatiden, om nånting ens går lite fel så brister det ganska snabbt... -Ischas-närven har lugnat ner sig som tur(och skoskavet läkt ganska bra) så långa promenader är inget problem längre! -Lätt för att spy av t.ex matrester i diskhon, kan knappt ta ut roskisen längre, har så fruktansvärt bra luktsinne - på gott och ont...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229