Man kan väl inte få för mycket

..förvaring för stickorna.
I nån månad har jag haft denhär designen i bakhuvudet. När jag sydde min mest använda handväska i somras lämnade en del filttyg av som jag sparat till just detta ändamål, men designen har fått gro för maximera utrymmet så mycket som möjligt i fodralet, några grejer ångrar jag redan nu i designen, som skulle gett mer utrymme, men, jag är fortfarande riktigt nöjd! Tycker så mycket om att blanda så tuffa material, kanske därför gillar jag min väska så mycket också. Fodralet kommer fungera som ett fodral för mina mest använda stickor, så får det stora fodralet fungera som lager.

Filttyget är från Tyg & Tråd i Jakobstad, det svarta lädret har jag fått gratis av en sömmerska i och med köp av coverlock. Det ljusa lädret är naturgarvat koskinn från Pelo leather. Nitarna beställde jag från nätet för ett bra tag sen. Inga nyköpta material - allt är spillbitar från hyllan, wihuu!

Bellahalsen i mitt egenfärgade garn som jag hade på stickorna blev färdig igårkväll, ni ska få se mer av den i helgen.

Jag passade på att fix ihop en annan, mycket välbehövligt, förvaring - en liten ficka för nålar.

Gillar

Kommentarer

Christina
Christina,
Snyggt! 😊 Jag är så nöjd med stickfodralet jag beställde av dig före julen. Sänder dig en tacksam tanke varje gång jag är där och rotar efter stickor.
finachristina.wordpress.com
Cindy Ekman Björkskog
Cindy Ekman Björkskog,
Åh va kul att höra att du har så stor nytta av fodralet! 😊
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229