Måndagssysslor

Hej på er!

Som ni kanske märkte låg min blogg nere på service hela helgen, därav slapp man inte alls in och kolla hit. Men nu är vi tillbaka!

Idag har det varit så sjukt varmt. Min snapchat går varm på roliga clip och bilder när jag inte hänger på bloggen, cindyekman heter jag där. Dessutom brukar jag snappa när jag skapar blogginlägg, så ni som sett min snapchat vet vad jag sysslat med idag, och kommer veta vad jag sysslar med imorgon före nån annat, kul va?

Anyways så har jag solat allt för många timmar och städat allt för få timmar, för imorgon kommer mina IT-killar hit och filmar lite grejer, som jag säkert visar när dom publiceras!
Köket är var vi kommer filma, så därför har köket fått sig en rejäl städning idag. Därför passade jag på att fota lite efter-bilder av hela köket hur det börjar ser ut här nu.
Så såg det ut klockan 21 idag, nu ser det ennu finare ut eftersom vår fläckiga skorsten är målad!
Överlag så ser hela köksdelen av huset ganska färdig ut, lite lister och några eluttag kvar, men sådär om man kollar snabbt. Den enda saken som fick köket att se ut som en byggarbetsplats var den förskräckliga skorstenen, fläckig av gammalt tapetklister som aldrig lossnar, tapetrester som sjunkit in i cementet osv. Ingen vacker syn. Vardagsrums-sidan av skortsten är då igen helt okej och kommer nog kanske få lämna som den är, dessutom kommer ju dit komma i något skede en kakelung... Okej nu segla vi iväg lite.

Skorstenen är fläckig. Vintagepaint fixar.

Före:
Imorgon kommer fina dagsljus-foton, tills dess får ni en liten skymt bara.
Jag tycker färgen på skorstenen var mycket vackrare före vinagepaint, men är helheten fult hjäpls det inte. Varför inte slipa tänker ni då? Jo, för att under ytan av skorstenen finns bara pulvrig cement... Vågar inte ta risken att hela sk*ten faller ihop och vi blir utan kakelugn & kommande(som många-många år-kommande...)vedspis.
Ändå har detaljerna i skorstenen blivit bevarade och lyser igenom lite här och där, man ser liksom att den varit med. Det gillar ju jag, då det finns lite historia bakom, trots det nya utseendet. Lite för jämt och fint ennu dock, men detta får duga än så länge!

Gillar

Kommentarer

Cindy Ekman
Cindy Ekman,
Den är från Blossom, butik finns i Jakobstad & Karleby 😊
www.cindyekman.com
Cindy Ekman
Cindy Ekman,
Men ååh tack Jarina! 😊
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229