Mässingbordet & friends

Igår efter läkarbesöket bestämde jag mig att ta en loppisrunda genom alla mina favoritloppisar. Tur var nu det eftersom jag kom hem med några riktigt fina guldkorn!

Efter att ha varit hos Jannike blev jag lite sugen på ett stort glasbord i mässing, nå gissa va som stod och väntade på mig vid SPR-loppiset för femton euro!
Det passar SÅ bra i vårt tillfällifa vardagsrum, änu bättre kommer det passa då jag börjar våga skruva upp grejer på väggarna i det egentliga sovrummet!
Vid Kokkotyö hittade jag den perfekta garn-korgen.
Sist men inte minst fann jag denna hemstickade ylletröja för 2 euros till lillkillen vid Ykköskirppis!
Helt okej runda med andra ord! Idag är mamma påväg hit för att hjälpa mig städa upp på vinden så vi kan börja lägga tak i nästa vecka! Ikväll ska vi på förlovningskalas och före det tänkta jag hinna köpa nya stickor till ett nytt projekt jag dragit igång, fick nämnligen klar mössan igårkväll! Mina stoppnålar har dock försvunnit, så mamma har med en extra åt mig. Ja, så den ska också sys ihop idag. För tillfället sitter jag vi köksbordet, med iPhonen kopplad till högtalarna & därifrån hörs min favvo-lista på Spotify med julmusik, hehe. Jag tycker faktist det är okej när marken är täckt i frost varje morgon. Mer julmusik till folket!

Gillar

Kommentarer

Cindy Ekman
Cindy Ekman,
Jaa sjukt (I)
www.cindyekman.com
Cindy Ekman
Cindy Ekman,
Eller hur! ?
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229