Min garnförvaring

Det blev lite garn idag, jo. Men somsagt har Drops årets maffigaste rea nu, så de gäller att passa på, speciellt me vetskapen om att jag faktist kommer sticka upp allt detta garn rätt så snart, eftersom jag försöker hålla mig till mina favoritgarn och int så mycket olika kvalitéer. Garnet jag köpte idag har jag redan planerat färdigt vad det skall bli till, koftor främst, en tröja & en tunnare merinoulls mössa åt Charlie.

Fram tills idag har mitt garn fått fightas om plats i denhär vagnen i IKEAs zip-påsar.
>...en påse för varje kvalité. Men nu börjar jag få så mycket restgarner som jag inte vill slänga, så nu fick jag tänka om.
>Idag började jag fylla våra IKEA-korgar med garnet istället. Eftersom vi lagt upp ett Sovella-hyllsystem i mitt kontor som ger mig mycket bättre förvaring passade detta utmärkt.
Två korgar med Drops garner blev det, sen utöver detta har jag en del sockgarn och vääldigt mycket bomullsgarn som jag bara virkar med. Så en del lämnade kvar i vagnen.
I vagnen har jag också min väska från biltema som egentligen är till för verktyg, som är fullproppad med mina stickor och nålar, där har jag också fammos stickor som finns i den randiga väskan som hon själv sytt.
>Allt har sin plats i biltema-väskan. Rekommenderas varmt!
I kontoret ska ennu arbetsborden fixas och lite inspo läggas upp, också Sovellahyllan ska snyggas till lite, sen ska ni få bilder i massor!

Gillar

Kommentarer

Hanna
Hanna,
Så smart med biltemaväskan för stickorna! En sån tror jag att jag måste fixa. Mina stickor är bara i sån oordning på botten i en låda nu och det funkar inte alls.
sevendays.fi/hanna
Cindy Ekman Björkskog
Cindy Ekman Björkskog,
Do it! Så bra för att hålla ordning! Önska bara den vore liite snyggare ?
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229