Miss Rosette

Hej på er!

En längre tid, liksom varje sommar, har jag haft lite sticktorka. Inspirationen att avsluta mina projekt har sinat lite och enligt tradition har jag hellre sytt än stickat. Men som varje år har jag börjat längta efter hösten och därmed också börjat återfinna lite stickinspirationen, yay!

De senaste dagarna har jag stickat på underbara Miss Rosette, ett mönster av Lykkeliten. Monterade ärmar, volangkant och mosstickning, whats not to like?

Enligt mönstret stickas den fram och tillbaka men jag brukar hellre modifiera och sticka runt och steeka(klippa upp) istället.

Jag har bestämt mig att sluta ge bort exakt allt jag stickar. Det är en väldigt liten del av allt jag stickat de senaste åren som stannat i detta hus, det är ju så roligt att ge bort så vackra plagg! Men nu ska jag nog försöka ha kvar lite har jag tänkt.

Vi har haft vänner över på spontankaffe, Anton nattar Charlie på vinden som bäst, tvätten hänger fortfarande ute i kvällssolen så jag ska hämta in den, koka en tekopp åt mig, börja sy knapphål på min nysydda klänning och klicka igång ett eller två avsnitt Desperate Housewives. Inkommande vecka får jag äntligen hämtat hem garn till en teststickning, vi får se vilka färger det blir, det lutar mot nånting höstigt! Hoppas ni haft en fin helg, vi syns imorgon pånytt!

Gillar

Kommentarer

Christina
Christina,
Jag fick också sån stickinspiration här i veckan. Det blev två femtimmarskoftor/tröjor och ännu är jag inte klar med det där mönstret. Lätt mönster och snabbstickat, dessutom minskar högen med restgarn.
finachristina.wordpress.com
Cindy Ekman Björkskog
Cindy Ekman Björkskog,
Åh va kul! Har aldrig testat det mönstret, ska definitivt kolla upp!
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229