Mitt nya företag & kontors-inspo

Jag vill idag visa dessa produkter som boostar min höst nått fruktansvärt, för denhär hösten blev jag nämnligen företagare. Yes jag har äntligen startat en firma för bloggen & fotograferingen. Men mer om det senare!

När jag var på jobbresa i Köpenhamn i Augusti jobbade jag vid en inrednings/design/möbel-mässa. Där fanns utställare från alla världens hörn och kanter trots att mässan var ganska liten. Ett företag som jag fastnade extra för var PEPA -

.

Från namnet kanske ni gissade er fram till at märket är franskt, grundat av en tvättäkta Parisian. Produkterna är gjorda av bland andra återvunna material och spill som kommit från produktionen. Inte nog med att produkterna är varsamt producerade en bit utanför Paris, dom är dessutom de abslout snyggaste kontorsmaterialen jag skådat! Webshop Här.

Från mässan köpte jag det som rymdes med i mitt lilla bagage.

Jag köpte två mappar, en pappersbunt till mapparna, ett häfte & två pennor. Tygkassarna fick jag på köpet!
Dessa mappar föll jag för först, den gammelrosa är gjord av gamla platsflaskor och papper, om jag minns rätt, och den svarta är gjort av läder som lämnat över från produktion.
I pappersbunten som man kan använda med mapparna finns en liten kalender var man pricka av eller liknande.
Dessutom köpte jag denna kalender för 2017 som jag kommer hänga upp bland mina moodboards i mitt nya kontor, that feeling att få dra av plasten från denna skönhet!

Detta är inget sammarbete.

Gillar

Kommentarer

Cindy Ekman
Cindy Ekman,
Tuusen tack! 😃
www.cindyekman.com
Cindy Ekman
Cindy Ekman,
Tusen tack! Jahaa de va då påråkat! 😃 Visst är dom!!
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229