Nånting jag ALDRIG kommer göra igen

Hej på er!

Häromdan bjöd jag in grannen på efter-lunch-fika till vårt kaosiga hem. Själv körde jag söndrig amningstopp till mina gravidlegging, hon kom i pyjamasbyxor, that's how we roll. Charlie hade för en gångs skull vanliga och rena kläder på sig, haha.


Ni som följt mig på bloggen genom åren har knappast missat att jag älskar fastlagsbullar. I mina bullar är det utan undantag sylt som gäller. De senaste året har jag upptäckt att dom frysta runda bullarna som inte är förgräddade smakar lika gott som om man skulle bakat dem själva, varje år denhär tiden brukar jag ha bullar i frysen redo att gräddas och ett extra gräddpaket i kylskåpet åt kaffegäster.


En grej jag kom att tänka på. Eftersom jag gillar fastlagsbullar så mycket är besvikelsen alltid lika stor när jag chansar och köper färdiga fastlagsbullar från butiken. Kan vara nåt av det värsta. Hård grädde och svettiga men också konstigt nog väldigt torra bullar, huj. Att köpa färdiga fastlagsbullar, det är nånting jag med handen på hjärtat kan säga att jag aldrig kommer göra igen.


Är du en mandelmassa eller sylt-typ? Förstår mig inte riktigt på detdär med mandelmassa om jag ska vara helt ärlig.

Idag har vi ritat, ritat och ritat, byggt lite lego, kokat korvsoppa, på Charlies begäran bakat muffins, tvättat en del maskiner, vikt ännu fler... Kollat och ordnat lite babykläder och stretchat min onda rygg.


Nu ska jag köra igång ett avsnitt husdrömmar sålänge jag stickar några varv. Imorgon är det torsdag vilket betyder playdate för vår del, vi hörs efteråt med en preggo-updatering!

Gillar

Kommentarer

Fina Christina
Fina Christina ,
Alltid mandelmassa! Köper nog färdiga fastlagsbullar från butiken, men de måste vara dagsfärska. Senast igår åt vi från Oravais Hembageri och de var supergoda, mjuka och med mycket fyllning!
finachristina.fi
Anna
Anna,
Alltid sylt. 😋 förstår mig inte heller på mandelmassa.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229