New gal in town!

Hej på er!


Det var minsann inte igår. Sist vi hördes var två hela veckor sen, dessutom på en helt annan blogg - japp ni läste rätt. Efter 6 år tog jag mitt pick och pack och flyttade. Det är riktigt kul att vara del av en "community" tycker jag, lite mer liv och rörelse ni vet.


Hösten har onekligen varit lång men julälskare som jag är pirrar det lite i magen med tanke på att vi imorgon är bjudna till min syster Carro på julgröt för att fira in adventstiden.


Det är en del pågång här på heinolagatan. Bara den senaste veckan har vi hunnit ordna pysselkväll hos Antons moster för grannbarnen med glögg och jultårtor åt föräldrarna. Själva pysslet ansvarade jag för, tio minuter in fick jag stadga regeln att vi räcker upp handen när vi behöver hjälp, haha, ljudnivån var inte att leka med, jag har en klar fallenhet för textilläraryrket har jag insett. Vi har haft playdate i vanlig ordning i tisdags, i onsdags hann vi göra grannfrun sällskap några timmar före jag hade tid till läkare vid hvc, i torsdags fick vi besök av Carro och flickorna som gjorde oss sällskap vid pysselbordet och efteråt for vi på en liten shoppingrunda. Igårkväll bjöd jag i sista minuten in syjuntan till oss, vi fick ännu en så fin kväll tillsammans. En full vecka som avslutades med städ-fredag, inte illa!


Nu förklarar jag nya bloggen invigd, hoppas ni kommer trivas att hänga här med mig!Charlie hjälpte till med städningen. // I veckan smög jag upp våra tro, hopp & kärlek i vardagsrumsfönstret.

Gillar

Kommentarer

Christina
Christina,
Roligt att du är tillbaka! 😊 Går det att få fonten större? Så jobbigt att läsa bloggar på nouw när fontstorleken är så liten.
finachristina.fi
Cindyekman
Cindyekman,
Kul att vara tillbaka! 😍 Det ska nog gå att fixa, ska kolla upp det! Är det på telefon eller dator du tycker den är liten?
nouw.com/cindyekman
Christina
Christina,
Jag läser oftast bloggar via datorn. 😊
finachristina.fi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229