(not so) Good in the Hood

Jaa-a hörni, mycket har hänt dessa veckor som jag lyst med min frånvaro på bloggen. Minns ni inlägget om mina sjukdomsattacker? Well, jag fick några kommentarer att dessa kunda vara stressrelaterade, också min läkare påstod detta indirekt(satt och storböla då inga prover visade nått) men hon vågade inte säga ordet.

Utmattad.

Efter att jag insåg att det var utmattnings-ångest-anfall har dom avtagit, men självaste ångesten har blivit starkare och allt är grått och matt. Vissa dagar är bättre, och vissa sämre.

Jag sa upp mig från allt jobb för en månad sen, vilket var väldigt tur att jag inte drog ut på, idag var sista dagen av uppsägningstiden.

Efter två år i kaos, en hundvalp, ett bröllop, en jobbig graviditet, en husrenovering, en baby & Anton som började jobba igen för en vecka sen efter sin fyra-månader-långa sjukskrivning, till råga på det började jag jobba med mina företagskuder på tok för snabbt efter förlossningen - så är det kanske int helt otippat att kroppen säger emot tillsist.

Så nu ska jag vara mammaledig och bli frisk. Punkt.

Angående bloggen då, jag vill ju blogga, men jag måst helt enkelt se hur mycket jag orkar. En del grejjer har jag färdigt fotade som jag kommer publicera vartefter, men ja - vi får se helt enkelt!

Vad tycker ni förresten? Är det roligare med inlägg nästan dagligen som är lite sämre kvalité och kortare eller genomtänkta inlägg mer sällan? Let me know!

Gillar

Kommentarer

Bella
Bella,
Sköt om dig-och-familjen-hälsningar! Jag befinner mig i liknande situation för tillfället. Vissa dagar känner man sig totalt på botten o vissa dagar är ljusare. Kroppen orkar inte med hur mycket som helst o till sist kommer väggen emot! Det bästa är att ta dan som den kommer o bara göra sånt man mår bra av o försöka släppa all stress. Din blogg är så fin o inspirerande, hoppas du ser den som nåt roligt o bloggar när du känner för det o då oavsett innehåll 😊
Jessica
Jessica,
Fina du, ta hand om dig ❤️
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229