Nyckeln till en perfekt helg

Hej på er!

Många dagar sen jag senast hörde av mig här, vi tog lite paus för att ladda inspirationskontot efter strul med siten, men nu är jag up and going igen!

Tack så mycket för er fina ord om hur ni uppskattar bloggen, det betyder verkligen supermycket för min motivation eftersom min blogg annars inte medför så mycket diskussion i kommentarsfälten, så man blir lite blind för siffrorna och fokuserar på feedback i textform till slut.

Hursomhelst, vi har haft en superfin vecka och helg, i synnerhet det sistnämnda.
Anton hade bokat in en ledig fredag igår, så vi har fått en riktig långhelg. I två veckor har jag sagt att jag borde ta mig tid att fara själv till simhallen nån kväll, men ni vet, före vi hunnit äta middag är klockan sju och mittiallt blir kvällen natt och dit for den dagen. Men nu när Anton var ledig hela dagen tog jag mig iväg för att simma (och flyta) i simhallen för mig själv. Efter att vi ätit lunch packade jag ner hela min hudvårdsrutin och simdräkten som börjat bli lite kort i magen.

En och en halvtimme motionssim med sol i ansiktet, bastubadande och spaande senare, utan en ända foglossning och knappt några sammandragningar kände jag mig klar. Vår doula tipsade om ledd gravidsimning, det ska jag definitivt ta reda på när det ordnas!

När jag kom hem efter ett varv via butiken hade Anton och Charlie fredagsstädat och fyllt på med nya tulpaner på bordet. Resen av dagen var foglossningarna ett faktum, men det var det värt!

Resten av dagen bestod av middagsförberedelser, legobygge, bokläsning och brödbakning. Anton hade bokat golfsimulatorn så sålänge han var hemifrån passade vi på att ta fram badbunken för att få bort matresterna ut håret och mjölet ur örona. Vi hade fredagsmys i soffan och bakade ut morotssemlorna lagom till kvällsmaten.

Nu är det bara lördagsförmiddag och helgen har med andra ord bara startat. På schemat idag har vi lunch vid McDonalds eftersom Charlie nått ett delmål på sin pott-karta med klistermärken(too much information?) och ett snabbt besök till garnbutiken för att jag ska kunna avsluta en kofta jag har på stickorna. Hoppas helgen fortsätter lika lugnt och skönt som den börjat!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229