Om att blogga

För en timme sen åkte matgästerna hem, Moussakan blev helt gudomlig och som vanligt bjöd jag till detta på världens godaste förrätt & efterätt, men mer om det imorgon. Tänkte ge mig ut på barnloppis i idrottsgården från morgon, men har haft sån värk i magen hela dagen så jag skippade, var ni!? Fyndade ni mycket!?

Hittade denna lista hos Carro för några dagar sedan, men med allt kalasande i helgen så har jag inte riktigt hunnit fylla i den, men nu så! Söndag har blivit lite av list-dag, så here we go again!

Hur länge har du bloggat?
Jag har bloggat på cindyekman.com sen augusti 2013, ja jag fick kolla i arkivet… Men bloggat på andra adresser har jag gjort sen jag var kanske 13.

På vilka sajter?
Jag började på bilddagboken, när jag fick mina första kameror, sen på blogg.se, blogger, papper.fi, bloggen.fi & wordpress.

Vad är det bästa med att blogga?
Det bästa är nog att få skapa. Fota, skriva & DIY’a. En annan sak som jag verkligen värdesätter är att det “tvingar” en att hitta på saker, och ha det fint runtomkring sig, lite sådär undermedvetet.

Och det sämsta?
Det sämsta måste nog vara när man känner att man bara levererar dåliga inlägg, eller inga alls. Inte kul. Då kommer pressen om att tappa följare. Nu när jag satsar mer på bloggen och bloggar minst två inlägg om dagen så är det ju inte så enkelt att varje dag att få till intressanta inlägg, den pressen e int rolig. Men oftast kompenserar jag med extra bra inlägg sen efteråt när energi och motivering hittat tillbaka. ;)

namnlost-1868

Vem tar dina bilder och vad har du för kamera?
– Jag tar mina bilder mestadels själv, med magbilderna tar jag gärna hjälp av nån, och Anton har börjat lära sig lite mer hur jag vill att fotona ska se ut som ;) En Nikon D7000 & en Nikon 1 J5.

Har bloggen lärt dig något?
– Ja absolut! Genom bloggen har jag lärt mig .

Har du lärt känna någon via bloggen?
– Jaa, jättemånga roliga & inspirerande personer! Också många som jag lärt känna bättre, som jag varit bekant med från förr men inte riktigt hängt med.

Hur många inlägg skriver du i veckan?
– Jag försöker blogga åtminstonde 14 inlägg i veckan – två inlägg per dag altså. Vissa dagar bloggar jag dock mer än så.

Kan du leva på din blogg?
– Nej det kan jag inte.

Hur mycket tid lägger du på din blogg då?
–Det beror ju på lite vad jag bloggar om, om man räknar att jag gör mat och bloggar om det så far de ju ganska mycket tid, men självaste bloggningen tar kanske 10-20 minuter.

Hur länge kommer du blogga?
Sålänge jag känner att jag har tid med det & det är värt den tiden det tar!

3

Leave a Reply

Your email address will not be published.