Omslagsrillejakke

Hej på er!


Klockan har hunnit bli elva redan före jag får påminna mig själv om att det inte är söndag utan måndag för femtonde gången. Anton var ledig idag, som tur, eftersom vi har bokat in en husvärdering med vår mäklare på onsdag, efter några månader med gravidkrämpor hit och dit är det en del som behöver göras för att få det lite extra piffigt och hemtrevligt här. Ganska skönt att få gjort allt smått som behövts göras länge, flytta om lite lådor och fytta nån hylla, sortera kläderna i badrummet ordentligt osv... Ni fick följa med min to-do-lista lite på instagram idag fram tills kroppen sa ifrån rejält och resten av dagen gick åt att vila. Men mycket fick vi gjort och i princip är vi redo nu redan.


I torsdags kom vi på den brillianta idén med mina playdate-mammor att vi drar till Sverige på lördag. Det var en riktigt rolig och välbehövd dag med intressanta diskussioner och många, många skratt. Med mig hem fick jag lite smågrejer och en efterlängtad låda till vår badrumsinredning från IKEA, så nu är vi redo för bebis också på klädförvaringsfronten, yay.

Imorgon ska vi iväg mot Jeppis tidigt för att spendera förmiddagen vid missionsstugan. Hoppas hitta lite babykläder och kläder åt Charlie från loppissidan, och många koppar te såklart.


Före jag kryper ner i sängen ska jag visa det senaste som kommit av mina stickor. Ett nytt mönster, och designer vad jag minns, för min del.Omslagsrillejakke från Paelas. Det lär definitivt bli flera av denna!

Min kofta är stickad i Drops Puna, minsta storleken. Knappt två nystan gick åt.

Gillar

Kommentarer

Anonym
Anonym,
Ska ni sälja huset? Var vill ni bo i framtiden?
Cindyekman
Cindyekman,
Nej nej, med lånsammanslagning o såna bankärenden behöver vi värdera upp huset då vi har skilt renoveringslån och skilt huslån. 😊 Sku aldrig flytta från vårt kvarter som vi nor i nu, bästa stället!
nouw.com/cindyekman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229