Once you go hemsytt

Hej på er!

Vi har haft en trotsig dag här, vilket lätt till att jag blir lite stolt över mig själv och mitt tålamod. Lugn som en filbunke, ok nu var vi bara hemma på gården men ändå. Bra övning före utbrotten kommer i matbutiker och dylikt.

Och till något helt annat- mitt syflow.
En kväll denna veckan tog jag ut mönster till lite olika projekt, en annan(igårkväll) sydde jag bl.a världens gulligaste -och väldigt användbaralilla mönstervikt från senaste numret Suuri Käsityö, tidningen har kommit att bli en riktig storfavorit hos mig, och som min mamma skulle vara snabb med att inflika – jag får ju öva finskan i samma veva!


Påtal om sömnad, det senaste halvåret har jag vartefter jag haft tid och brist på andra projekt börjat sy trosor åt mig av spillbitar, och oh my! Ni kan inte förstå hur sköna dom är. Påriktigt. Det har blivit lite som en lyx att få använda dom egensydda, inte nog med att dom är sköna, jag har hittat ett mönster med sån passform så det vinner alla andra underbyxor jag har. Att ett par fick unicorns på sig är ju heller inte så dåligt!

Rekommenderar starkt att börja sy egna underbyxor ifall du har en symaskin och några t.ex gamla t-shirts som inte är i användning.

67

2 Comments Once you go hemsytt

  1. Petra

    Underbyxorna ser jätte bekväma ut! Tycker det är svårt att hitta riktigt bra modeller i butikerna.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.