Onsdagssol

Hejsan vänner!

Idag har takten rullat på som vanligt. Vecka 40(!!) till ära blev vi bländade av eftermiddagssolen som lös rakt in i det tillfälliga vardagsrummet där jag satt och stickade med en liten hund som vilade med huvudet på magen, så vi bestämde oss för att trotsa fysiken och dra ut på en liten promenad, Fia fick springa av sig och jag fick foglossning. När vi kom in tillbaka stickade jag färdigt min mössa, som jag med flit stickat lite fel i början så jag inte kan ge bort den haha, ni som vet - vet vad jag menar!

Ikväll har jag gjort kokosbollar som jag haft cravings efter hela dagen, killarna håller på att förbereda trappan för målning och jag tänkte ennu idag skura badrumsgolvet så vi kan lyfta skötbordet på plats i nått skede, nu när tvättmaskinen är uppe på vinden.

>Nu sitter jag då här på min kära pilatesboll och ska snart förflytta mig till duschen.

Vi hörs imorgon, om int vi nu åker in till förlossningen inatt.

PS. Börjar redan få rejält i nerverna inför alla meddelanden "ha han kommit ennu?" eller "Är förlossningen igång nu?" man ba NEEEEJ då sku vi nog meddelat, eller så har vi andra saker att tänk på än att meddela om förlossningen är igång åt precis varenda en, så hold your horses och ta ett chillpill det lär nog märkas när han kommit. ;)

Bäst koll över läget har ni nog här, lär dock bli en del mobilinlägg framöver... och på instagram. Förutom om ni är min mamma, Antons mamma eller resterande del av familjen - dom har lite förtur. ;)

Gillar

Kommentarer

Cindy Ekman Björkskog
Cindy Ekman Björkskog,
Ååh va roligt! Jo hit kommer nog sen uppdateringar vartefter nått börjar hända! 😉 Tusen tusen tack! 😊
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229