Önskeinlägg "Vad jobbar du med?"

"Vad jobbar du med? Eller jobbar du alls?"

...lyder frågan som blev ställd i inlägget var ni fick tycka till om bloggen!

Sen 1.9.2016, drygt tre månader sedan, sa jag upp mig från min förra tjänst & gick in för livet som low-scale egenföretagare. Sen det har jag jobbat med det som jag gjort de senaste ca två åren - som social media director, medie-ansvarig, fotograf & grafisk designer för ett par företag här i österbotten.

Före september har jag fakturerat mina timmar via en tjänst på nätet, eftersom jag frilansar går det att göra så när man inte är anställd av ett förtag, som jag är - företagen köper mina tjänster.

Sen september har jag också lagt till sidan ett visst antal jobb-timmar för bloggen, som också är inbakad i mitt företag. Jag jobbar alltså hemifrån mellan 5-35h /vecka, jag väljer alltså själv när jag jobbar och med vad jag jobbar. Hit hör också privata kunder som barnfotograferingar, bröllop osv.

Jag är väldigt glad över mitt val att jobba hemifrån speciellt efter att mina graviditets-krämpor infann sig, skulle jag jobbat 9-16 skulle jag varit sjukskriven och sängliggande för länge sedan. Nu kan jag fortfarande jobba utan att det blir för mycket!

I januari blir jag mammaledig för första gången, det ska bli superkul! Jag kommer fortsätta jobba med mitt företag så mycket jag känner för, kanske inte ta emot så många nya projekt under de första månaderna - men så mycket jag känner att jag hinner & orkar med.

Hoppas ni blev klokare!

Gillar

Kommentarer

Maria Linnea
Maria Linnea,
Vad är du utbildad till då? 😊
mariaslinnea.blogg.se
Cindy Ekman Björkskog
Cindy Ekman Björkskog,
Jag är utbildad till sömmerska 😊
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229