Påskpyssel i Krombi

I förrgår hade jag bland tjugo andra pyssliga kvinnor äran att få delta på Påsk-pyssel kväll vid Elsa Möbel i kronoby. Huset vårt tackar såå mycket för påsk-piffningen, utan kursen hade nog ingen vetat att det är påsk-vecka...

Evalis, som driver Elsa Möbel hade tagit fram ett hav olika pyssel-material åt oss och kreativiteten fick flöda obehindrat i tre timmar, sånt gillar jag, lite dagis-känsla fick jag, som ni såg på instagram.

Påskris med fjädrar och urblåsta ägg från Evalis gård i en ursnygg falska pryder nu på vårt matbord....
..tillsammans med tre upp-piffade pilttiburkar innehållandes ärtskott.

Slog två flugor i en smäll och planerade hur jag ska fixa lyktorna till borden inför bröllop, juteband känns nice! Har meddelat syrran & Antons syrra att spara pilttiburkar & lock åt mig. Skönt när man sen bara kan köra via glasinsamlingen efter undanstädning ;) Sen kommer vi ha större burkar som vaser till blommor tillsammans med dessa pilttiburkar, och en hel del mässing-ljusstakar, aa det blir nog bra!

Dessutom fick vi prova på Vintage Paint. För mig som är så långt man kommer från Jeanne D'arc-stilen har varit lite skeptisk om färgen, som jag trott blir av sig själv lite sådär, sliten, ni vet. Men ack så fel man kan ha. Färgen är helt underbart matt och så enkel att använda och behaglig att se på med sin matta yta. Helt såld.

På dagen var jag med Ottilia till loppis för att söka saker att måla på. Dessa burkar kommer vi använda till candybaren och sen som kakburkar hemma, bra va? 1,50 euros styck på loppis, win!

Såklart kunde jag ju inte hålla mig att köpa hem en burk mål. Vilken färg jag valde och vad jag kommer göra med den ska ni få se i ett senare skede.

Tycker det är ganska kul att jag är mest taggad över vad som är billigt nuförtiden, haha. Lite ombytta roller från min Lexington/Odd Molly/MK-period. Hoppas ni får en helt underbar påskhelg! Ät lite choklad för mig också, jag har ju en bröllopsklänning att rymmas i...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229