Pepparkaksgubbar och det som får mig att beskriva städning som "fantastiskt roligt"

Hej på er!

De senaste två åren har jag skrytit på min ENJO-fönstertvätt vid varje tillfälle som givits. Den är helt fantastisk! Det är så roligt att tvätta fönstren med ENJO, helt med handen på hjärtat. Så när min vän Sofia bjöd in till ENJO-party för några veckor sen kände jag att det var dags att lägga mitt oroväckande kniidoga(snåla/ekonominska) tankesätt åt sidan och köpa en produkt till, kökshandsken blev det. Samma dag jag fick hem handsken vann jag en kökstrasa från samma märke i ett lotteri. Jag säger bara en sak, dessa två i kombination, oslagbart. Det var t.om fantastiskt roligt att tvätta bort fett-dammet ovanpå fläkten, och då får ni minnas att jag älskar att ha det städat, men jag älskar inte att städa.

Ikväll var jag och en handfull andra kvinnor och hjälpte till med julstädningen hos vår vän. Med mig hade jag mina ENJO-grejer och ännu en gång njöt jag över hur enkelt det är att städa med dom, för det är nog den bästa delen, att det är just enkelt, smidigt och går undan när man inte behöver hålla på med en massa medel och grejer. Kände att jag behövde avreagera mig lite. Prova ENJO om du inte gillar att städa, eller älskar att städa.

I måndags efter att vi kom hem från den årliga julgröten vid Antons arbete körde jag igång julstädning av köket. Kylskåp, alla lådor, hyllor, organisering av allt som åker på utan att ha en given plats, rengjorde fläkt, filter och hela den biten. Det gick verkligen i ett huj när jag väl kom igång. Superkul är det inte att böja mig väldigt mycket, men sålänge jag får stå upp eller sitta på en stol brevid går det utan att jag känner mig överansträngd efteråt.


Efter städningen plockade vi upp julstjärnan som vi köpte som belöning. Har ni också såna saker för er? Ifall jag köpt t.ex snittblommor så får jag inte ta dem ur sitt papper och lägga dem i vas före jag fredagstädat. Så var fallet nu också, blomman fick jag öppna först när köket är julstädat! Krukan på bilden är en bloggåva från Aveo, märke Ferm Living.


Så glad att jag orkat, främst velat, julstäda åtminstonde lite iår, till skillnad från förra året och året före det som alla måsten gick bort när livet kom emellan. Det kommer bli en så skön jul iår har jag på känn, utan en massa måsten, Anton är ledig en hel vecka och Charlie förstår lite mer vad julen handlar om. Nu mår man!

På kvällen satt vi ner med pepparkakorna vi bakade i förra veckan och spritsade dem. Vissa mer tålmodigt än andra, Charlie tyckte nog det var mest mysigt att vi alla gjorde det tillsammans.

Gillar

Kommentarer

Fina Christina
Fina Christina,
Älskar Enjos fönstertvättare! Det bästa som uppfunnits i städväg, helt klart!
finachristina.fi
Cindyekman
Cindyekman,
Jaaa! Sku aldrig tvätta fönster utan den nåmer, haha!
nouw.com/cindyekman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229