Petrol + mässing

Här går jag ständigt i badrumstankar & vardagsrumstankar. När vinden blir färdig kommer vi ju flytta upp vårt sovrum dit det är tänkt - vinden, och jag kommer äntligen få ett riktigt vardagsrum så som det var tänkt från början. I vardagrummet kommer vi köra skandinaviskt, retro med lite lyxigare inslag så som sammetsgardiner och mässingdetaljer. Ganska luftigt men ändå mysigt....och mycket grönt! Vad tror ni? Har försökt mitt bästa att inte köpa för mycket till vardagsrummet före vi fått tillgång till det riktiga rummet - och så ser vi sen hur vi vill ha det. Men jag har mina ögon öppna för lite ett och annat inför stor-loppiset i Luleå!

Till badrummet kommer vi köra nån slags petrol-blå nyans på inredningen, och gärna luckor för tvättmaskin och torktumlare. Duschen skippade vi helt i vindsbadrummet eftersom det skulle "förstört" självaste känslan jag vill få ut i badrummet - vi skulle vara tvugna att lägga in ett duschskåp, men ni kommer förstå vad jag menar sen!

Denna soffa var ju to die for!
Sist vi beställde från IKEA köpte jag ett IVAR-skåp, som fortfarande står helt orört, hade tänkt mig det till hallen, men börjar nu fundera om jag borde köpa några till och klä in hela matsalsväggen... Här igen - hur snyggt med petrolblått? Lite inredningstankar bara, så bra att skriva ner så man sen förstår sig själv när man står där med ett blått skåp och undrar vad man riktigt tänkte...

Ni kommer till bildkällan genom att trycka på bilderna!

Gillar

Kommentarer

Berit Gesar
Berit Gesar,
Hej! Kan du tipsa om var du hittat den "petrolgröna soffan" med "stålstativ" som finns på bilden på din blogg? Den är ju sååå snygg!
Cindy Ekman Björkskog
Cindy Ekman Björkskog,
Hejsan! Oj vet du den hittade jag på Pinterest utan giltig länk tyvärr :/ men prinscreena och sök med Google bildsök så hittar du den kanske! 😊
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229