Piss-dagen i listformat

Dagens humör: Piss Dagens mående: Känner hur gårdagens kvälls-mående sakta men säkert gör sig påmind, så troligtvis kommer jag sitta men mensverks-liknande kramper tills 03 och sen inte kunna sova på ytterligare en timme pga utmattning och ömhet. Dagens borde: Int så mycket faktist, med tanke på att jag int riktigt kan göra så mycket hehe. Men kläder borde packas och damm putsas från kökshyllorna.

Dagens frisyr: Svettigt♥ & ihoprullad i en knut. Dagens klädsel: Grå tunika, amningsBH & icke-gravid leggings som skär in precis överallt. Dagens planer: Grow a baby. Dagens materiella vill ha: Förvaring till vinden, en lång sängkappa, gardiner(vet ni hur dyrt det är att köpa snygga gardiner?!!) & inredning till matsalen. Dagens funderingar: Hur orkar man vara gravid OCH sköta redan existerande barn? Dagens beroende: Mina senaste "cravings" är flingor, bara superlite vill jag ha men speciella sorter, så det är väll kind of ett beroende. ..och fettfri mjölk! Dricker ca 2liter om dagen! ♥ Dagens tråkigaste: Att jag tänkte fara o köpa hallonblads-te efter rådgivningsbesöket, men av ren utmattning fick jag köra hem, började gråta på vägen för en idiot-bilist såg arg ut fast jag körde som det var tänkt och sova ca 5 timmar istället. Dagens längtan: Min bebis ♥ och flytten upp på vinden!

De va den dagen de. Sov till 11, for och sova igen 13 och vaknade 18. Ah the preggolife. Nya tag imorgon, då tänkte jag försöka mig på att sy handtagen till vagnen!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229