Post-noro & pilotbrillornas återkomst

Sist jag bloggade trodde jag helt ärligt att spysjukan hade härjat färdig, oj så fel man kan ha säger jag bara. Både jag och Anton, på samma gång att tillägga, insjuknade i världens värsta spysjuka, samma dag men ett par timmar tidigare förberedde jag och fotade en massa inlägg färdigt, så fast jag kanske ser pigg och yey ut på bilderna trots likblek så kan jag lugnt berätta att trots att man kunde tro att det inte var möjligt att vara blekare, så har jag gått ännu en hel nivå upp till genomskilning. Hela buken känns som en enda stor muskelvärk, annat än vatten går verkligen inte ner och lär väl vara så några dar framåt. Nåja nog om det!

Som sagt har jag massa roligheter att visa er, känner sånt roligt flow här på bloggen nu, visst? Känns som att man har bättre koll när bloggarna man följer uppdaterar regelbundet haha, också min egen blogg i detta fallet, bara jag sku få klorindränkt övervåningen(det få lämna tills ikväll, känner inte riktigt att mr.muscle räcker efter magsjuka) och om nån magiskt sku komma och tvätta insidan av mina fönster så sku livet vara på topp.


Dagen före spysjukan började härja med familjen min hann jag iväg till stan för att hämta mina nya brillor! Ni som hänger med mig på instagram stories känner till mitt glasögon-dilemma. Att köpa eller inte köpa pilotbrillor för tredje gången. Svaret blev det tidigare.

Pilotbrillor och solglasögonlinser i de bågarna jag velade mellan från början blev det denna gång. Det jag gillar så mycket med specsavers är att deras egna bågar är fantastiskt snygga, och billiga! Jag råkade dessutom passa in min syngranskning sålänge dom hade kampanj 2 för 1 och därmed fick jag solbrillor med styrka i på köpet, superbra!

Gillar

Kommentarer

Christina
Christina,
Det där samma gjorde jag också för 2 år sen hos min optiker. Passade in syngranskningen och nya glasögon-köpet med en solglasögon-kampanj. Så praktiskt!
finachristina.wordpress.com
Cindy Ekman Björkskog
Cindy Ekman Björkskog,
Ja verkligen, hur har man egenligen klarat sig utan solglasögon med styrka förr?
www.cindyekman.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229