Presenttips inför morsdag

Hej på er!

Igår firade vi morsdag i förskott hos mina svärföräldrar, vi brukar göra så för att minska stressen att hinna till fler ställen på samma dag – tips!

Ett annat tips jag tänkte dela med mig av, min svärmor har redan fått sin morsdagsgåva. Årets present var helt och hållet handgjord av material jag redan hade hemma. En disktrasa, klicka för beskrivning, som jag gjort av bomullsgarn jag köpte för många år sen.
En nyplanterad monstera-stickling från min planta som ger otroligt många nya blad, både min syster och min kompis Lina har redan fått varsin, tre stycken till har jag som bäst i vatten som ska få flytta till mina vänner som inflyttningspresenter i sinom tid. Den är planterad i en tråkig plastkruka, så runt den vek jag ihop en kruka från min överblivna tapetrulle(Boråstapeter Falsterbo Herba, här hittar du den) med ett juteband runt och ett urklippt hjärta från ett av Charlies konstverk blev det en riktigt fin present. Som ni vet vid dethär laget älskar jag att ge presenter jag satsat tid och kärlek i.

Påtal om presenter fyllde min pappa år i helgen, och idag hälsade vi på dem. Min far är lika som jag intresserad av odling, så åt honom tog jag med en gurk-planta, eftersom jag hade fyra stycken tänkte jag att han kan få en. Dom har jag planterat om i terracottakrukor som min kära granne frågade ifall jag ville ha eller om hon skulle skicka iväg dem på ekorosk-lasset.

Till plantan klippte jag också ut ett kort från en av Charlies vattenfärgsteckningar(vi börjar ha en del..) som jag skrev Grattis på i en fin böjd text, tack Fia-lotta Jansson för dina lettering-workshops! Med kortet band jag fast två fröpåsar med frön jag samlat och torkat själv, och testat att gro. Easy peasy, älskar att ha både presentskåp, lite plantor och sticklingar att ge bort! Jag börjar bli lite av ett presentpro måste jag säga.

Hoppas ni får lite inspiration av mina presentidéer!

54

Leave a Reply

Your email address will not be published.