Renoveringen - FÖRE & EFTER

Hej på er!

Förra veckan nämnde jag i förbifarten på min insta story att jag ska fixa ett före & efter renoveringen- inlägg åt er, och självklart ska ni få se det! Anton är på arbetsresa denna vecka, så jag hinner tyvärr inte fixa bilderna symmetriskt, men alla bilder går att klicka större.

Så utan vidare snack kommer det här, före(under pågående renovering) & efter!

Psst.. Du kan alltid gilla inlägget(hjärtat vid slutet av inlägget) ifall ni vill se fler liknande inlägg, så vet jag vad ni gillar!

[gallery columns="2" size="full" ids="11242,11286"]

Här hade vi just lagt in limträbalken mellan vardagsrum och matsal, taket höll nämnligen på att ge vika då bärande spiror blivit avsågade i nått skede före vi köpte huset, min bror byggnadsingenjören hjälpte oss med uträkningarna.

[gallery columns="2" size="full" ids="11231,11279"]

Ofattabart att köket sett ut såhär, man glömmer så snabbt hur utgångsläget var!

[gallery columns="2" size="full" ids="11289,11280"]

Köket hann jag knappt se före Anton drog ner det den första kvällen efter vi skrivit på pappren. Detta foto tog Anton så vi skulle kunna lägga ut köket till salu efter nedmontering.

[gallery columns="2" size="full" ids="11241,11282"]

Väggen mellan kök och matsal tog vi ner, den var inte bärande så det gick smidigt. Några rör som varit inne i väggen(i höger sida av bilden) byggde vi in i en stolpe, det blev riktigt passande en fin avdelning till matsalen tycker jag.

[gallery columns="2" size="full" ids="11234,11281"]

Huh, här har vi och våra amazing medhjälpare, Antons bröder och kusiner, intagit många portioner makkaraperunat under dygnets alla möjliga olika tidpunkter!

[gallery columns="2" size="full" ids="11239,11287"]

Min far på besök, i tidigt skede av renoveringen.

[gallery columns="2" size="full" ids="11290,11285"]

Här väntade vi ivrigt på att köket skulle levereras, några dagar efter detta flyttade vi hit alla möbler, lagom tills vår lägenhet i stan skulle vara tömd. Sålänge Anton renoverade var jag hemma och packade så att vi kunde flytta till huset.

Detta arbete gjorde Anton med stor, värdefull hjälp av några av hans kusiner och bröder under en månads tid(!) han körde direkt från arbetet till huset, jobbade till sena kvällen och hem och sova en stund. Efter inflyttning trappade vi ner tempot en aning, då hade vi väldigt mycket kvar att göra ännu, men största delen av nedrevåningen var klar. Fantastiskt att sitta här i soffan på den trevligare sidan av renoveringen, ah! Tänk vad fint det blev ändå tillslut.

Gillar

Kommentarer

Gun
Gun,
Så otroligt duktiga ni är. Det blev ju såå fint och mysigt! Fint att ni fått medhjälp! Allt gott till er i nya lyan! <3
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229