Restgarnskonst

Hej på er!

Det var sen som jag trodde, bihålorna fick sig en inflammation i helgen, nu är vi på den friskare sidan, såpass att vi vågar oss till det nya loppiset imorgon, förhoppningsvis.

I dagarna har jag inventerat hela mitt garnlager som varit utspritt i hela halva huset, very very satisfying. Av de små stumparna rullade jag små små nystan som jag tänker att kan vara bra att ha i nåt skede.

I december beställde jag hem ett nytt anteckningsblock till min läderpärm, jag fullkomligt älskar denna kombo, så användbart! Anteckningsblocket har numrerade sidor, så jag har den lite som en BUJO, bara att jag lägger mindre krut på att dekorera inuti den.
Jag har olika sidor för det jag virkat, stickat & sytt.

…och *trumvirvel* hela garnlagret! Där jag stryker eller suddar vartefter, men jag har också tänkt att det inte gör nånting fast det står orört tills årsskiftet så får jag se tillbaka på hur mycket jag stickat upp av lagret, jag har ju som jag tidigare nämnt utmanat mig själv att sticka utifrån vad jag har i lager redan, får se hur det tar sig, sockgarn har jag så det skulle räcka sockor åt en mindre släkt, nästan iallafall.


Om ni lika som jag är taggade på att sticka upp restgarner och enksilda nystan från lagret så lär ni jubla över detta, jag har tänkt fixa några projekt som var och ett kräver max ett-två nystan, men mer om det senare. 

Nu är det natten som gäller här hos oss, godnatt!
6

2 Comments Restgarnskonst

Leave a Reply

Your email address will not be published.